Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο κόσμος του Toy Story προστίθεται στο Disney Dreamlight Valley (trailer)

H Gameloft δημοσίευσε ένα νέο trailer για το life simulation adventure game Disney Dreamlight Valley, στο οποίο παρουσιάζεται το βασίλειο του Toy Story. Αυτό αναμένεται να προστεθεί στην έκδοση Early Access του παιχνιδιού αυτό το Φθινόπωρο.

Φτάνοντας στον παραμυθένιο κόσμο Dreamlight Valley, οι παίκτες θα αναλάβουν την αποστολή να επαναφέρουν την ομορφία και την αρμονία στο κάποτε ειδυλιακό χωριό, το οποίο είναι ακατοίκητο, γεμάτο Night Thorns έπειτα από ένα μυστηριώες συμβάν, γνωστό και ως The Forgetting. Κατά τη διάρκεια της περιπέτειας θα συναντήσετε και θα δημιουργήσετε φιλίες με ήρωες από τα Mickey & Friends, The Lion King, The Little Mermaid, Moana, Toy Story και πολλά άλλα. Επιπλέον θα υπάρχουν πολλές δραστηριότες, με τον Remy από την ταινία Ratatouille στο εστιατόριο του χωριού, ψάρεμα με τον Goofy και καλλιέργεια λαχανικών με τον Wall-E.


Το Disney Dreamlight Valley είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο μεέσω επί πληρωμής έκδοσης Early Access, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store, Mac App Store) και Xbox Game Pass. Η πλήρης έκδοση θα είναι free-to-play και αναμένεται εντός του 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*