Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O lead designer του Dying Light 2 Stay Human θέλει πιο δυνατό χαρακτήρα στο Dying Light 3

*
Σε συνέντευξή του στο VGC, ο lead game designer του Dying Light 2 Stay Human, Tymon Smektała αναφέρει πως θέλει να διορθώσει την έλλειψη abilities και skills από το τίτλο, τώρα που έχουν περάσει κάποιοι μήνες από την κυκλοφορία του. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως: "Ένα πράγμα που θέλω να έχει το Dying Light 3, αν τυχόν το δημιουργήσουμε, είναι ο πρωταγωνιστής να ξεκινάει με μεγαλύτερα και καλύτερα abilities και skills. Ουσιαστικά για το Dying Light 2 Stay Human χρησιμοποιήσαμε το ίδιο μοντέλο με το πρώτο παιχνίδι, δηλαδή ο παίκτης ξεκινούσε αδύναμος και στην συνέχεια γινόταν πιο δυνατός. Αν και δημιουργήσαμε κατί διαφορετικό στο τέλος, θα ήθελα να το διορθώσω τώρα που βλέπω το παιχνίδι τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του. Οπότε πιστεύω για το τρίτο παιχνίδι, αν αυτό γίνει, ο χαρακτήρας θα ξεκινήσει με περισσότερη δύναμη, περισσότερα skills και abilities".

Θυμίζουμε πως το πρώτο DLC του Dying Light 2: Stay Human, που θα κυκλοφορούσε αρχικά τον Ιούνιο του 2022, θα καθυστερήσει και θα λανσαριστεί το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους.


To Dying Light 2: Stay Human είναι διαθέσιμο για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*