Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O LeBorn James προστίθεται στη beta του MultiVersus

*
Η beta του MultiVersus συνεχίζεται και η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα patch που θα φέρει σημαντικές αλλαγές στο παιχνίδι. Πρώτα απ' όλα θα μειωθεί η αποτελεσματικότητα του spin move του Taz. Ως τώρα η κίνηση προκαλούσε τόσο μεγάλη ζημιά στους αντίπαλους χαρακτήρες, που οι περισότεροι επέλεγαν το Taz και απλά σπαμάριζαν της καταστροφική για τους άλλους κίνησή του, είτε αυτός βρισκόταν στον αέρα, είτε στο έδαφος. Επιπλέον, η επανάληψη αυτού του είδους της επίθεσης δεν απαιτεί cooldown και λίγες κινήσεις μπορούν να τις αποκρούσουν.

Ακόμα θα πραγματοποιηθεί rotation στο roster των δωρεάν χαρακτήρων. Οι Jake, Harley Quinn, Taz και Shaggy (με τη Wonder Woman να ξεκλειδώνει μετά την ολοκληρωση του tutorial), θα αντικατασταθούν από τους Finn, Garnet, Superman και Reindog. Τέλος, στη λίστα των επιλέξιμων (όχι δωρεάν) χαρακτήρων θα προστεθεί ο LeBron James.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*