Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Mark Darrah επέστρεψε στη BioWare για να βοηθήσει στην ανάπτυξη του Dragon Age: Dreadwolf

*
Η EA ανακοίνωσε ότι ο βετεράνος της BioWare, Mark Darrah συνεργάζεται ξανά με το studio, με σκοπό να βοηθήσει στην ανάπτυξη του Dragon Age: Dreadwolf. Ο Darrah, που έχει το ρόλο του σύμβουλου για τον τίτλο, αποσύρθηκε από τη BioWare τον Φεβρουάριο του 2021, έπειτα από μια θητεία 25 ετών στο studio. Την περίοδο εκείνη ηγήθηκε της ανάπτυξης της σειράς Baldur’s Gate, ήταν ο director του Sonic Chronicles και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς Dragon Age.

Ακόμα, η EA έκανε γνωστό το ότι το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας της BioWare που εργάζεται στο Mass Effect, βοηθάει τη στιγμή αυτή στην ανάπτυξη του Dragon Age: Dreadwolf, ενώ ένα μικρό γκρουπ, υπό τις οδηγίες του Mike Gamble συνεχίζει το προπαρασκευαστικό στάδιο για το επόμενο παιχνίδι της σειράς sci-fi.


Το Dragon Age: Dreadwolf βρίσκεται σε φάση post-production από τον Σεπτέμβριο του 2022.

"Το στούντιο μας έχει επικεντρωθεί στη δημιουργία του καλύτερου Dragon Age: Dreadwolf ενώ ο πυρήνας της ομάδας του Mass Effect συνεχίζει το προπαρασκευαστικό στάδιο", δήλωσε ο γενικός διευθυντής της BioWare, Gary McKay. "Συνεχίζουμε να διαμορφώνουμε και να βελτιστοποιούμε το Dreadwolf, εστιάζοντας στα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία για τους fans".

"Καθώς συνδέουμε περαιτέρω αυτή τη νέα εμπειρία με την κληρονομιά της σειράς, ο Mark Darrah θα ενταχθεί στην ομάδα ως σύμβουλος, φέρνοντας μαζί του την πολυετή εμπειρία εργασίας του στο Dragon Age".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*