Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Mark Zuckerberg ανακοίνωσε το Meta Quest 3 VR headset (video)

Μέσω μιας ανάρτησης του Mark Zuckerberg στο Instagram ανακοινώθηκε το Meta Quest 3 VR headset.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει το προσεχές Φθινόπωρο, με τιμή $499,99 για την έκδοση με 128GB απόθηκευτικού χώρου, ενώ θα υπάρχει και μια ακόμα με περισσότερο και τιμή που δεν έγινε γνωστή. Σε σχέση με τον προκάτοχό του είναι κατά 40% πιο ελαφρύ και το Snapdragon chip με το οποίο είναι εφοδισμένο διπλασιάζει τις επιδόσεις στον τομέα των γραφικών.


Είναι επίσης συμβατό με τα παιχνίδια του Quest 2, η τιμή του οποίου θα είναι χαμηλότερη από τις 4 Ιουλίου, κατά για το μοντέλο των 128 GB, που θα κοστίζει $299 και κατά $80 για την έκδοση με 256 GB, που θα πέσει στα $349,99. Ακόμα, μέσω ενός επερχόμενου software update για το Quest 2 και το Quest Pro, θα αυξηθούν η επιδόσεις της CPU και της GPU, ενώ θα ενεργοποιηθεί και το Dynamic Resolution Scaling.

Στο video που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, φαίνονται οι τρεις περιοχές των αισθητήρων στο μπροστά μέρος της συσκευής, που τη διαφοροποιούν από νεότερες εκδόσεις, καθώς και το head strap.

Ακόμα, παρουσιάζονται τα Touch Plus controllers με TruTouch haptics, για εμπειρίες τις οποίες θα μπορέσετε να αισθανθείτε, δίχως τους δακτύλιους που στο παρελθόν χρησιμοποιούνταν για την παρακολούθηση της θέσης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*