Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Masahiro Sakurai θεωρεί πως δύσκολα θα υπάρξει νέο Kid Icarus (video)

Ο Masahiro Sakurai θα ήθελε να δημιουργήσει ένα νέο παιχνίδι Kid Icarus, όμως θεωρεί πως είναι πολύ δύσκολο δίχως μια ομάδα αποκλειστικά αφιερωμένη σε αυτό.

Στο πιο πρόσφατο βίντεο στο κανάλι του, "Masahiro Sakurai on Creating Games" στο YouTube, ο Sakurai αναφέρεται λεπτομερώς σε μερικές από τις σχεδιαστικές επιλογές που έγιναν κατά την ανάπτυξη του Kid Icarus: Uprising, το οποίο κυκλοφόρησε στο 3DS το 2012.


Ο Sakurai, ο οποίος δημιούργησε επίσης τις σειρές Kirby και Smash Bros, λέει ότι του ζητήθηκε από τον Satoru Iwata της Nintendo να φτιάξει ένα νέο παιχνίδι για το τότε υπό ανάπτυξη 3DS, οπότε επέλεξε ένα raile shooter τρίτου προσώπου.

Σύμφωνα με τον Sakurai, ο τίτλος δεν ήταν συνδεδεμένο με κάποιο υπάρχον IP συνδεδεμένη, αλλά αποφάσισε να το κάνει παιχνίδι Kid Icarus επειδή ο χαρακτήρας είχε πρόσφατα επανασχεδιαστεί για να συμπεριληφθεί στο Super Smash Bros Brawl και οι fans ζητούσαν ένα νέο παιχνίδι στη σειρά.

Στο τέλος του video, ο Sakurai επισημαίνει ότι θα ήθελε να δει ένα νέο παιχνίδι Kid Icarus να κυκλοφορεί, αλλά εκτιμά ότι μπορεί να μην είναι δυνατό δεδομένου ότι το Project Sora, το ειδικό στούντιο που δημιουργήθηκε μόνο για να κάνει το Uprising, δεν είναι πλέον ενεργό.

"Τελικά, νομίζω ότι το πιο πρόσφατο παιχνίδι αποδείχθηκε χάρμα οφθαλμών", είπε ο Sakurai για το Kid Icarus: Uprising.

"Είναι κρίμα που υπάρχει μόνο στο 3DS, καθώς θα ήθελα πολύ να παίξω σε μεγαλύτερη οθόνη με καλύτερα γραφικά, αλλά χωρίς μια ομάδα να εργαστεί σε αυτό, η δημιουργία μιας συνέχειας φαίνεται δύσκολη".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*