Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Masayasu Ito αποσύρεται από τη Sony Interactive Entertainment

*
Ο Masayasu Ito αποσύρεται από την θέση του στη Sony Interactive Entertainment. Ο Ito θα είναι μέχρι την πρώτη του Οκτώβρη ο representative director και αντιπρόεδρος της εταιρείας. Την θέση του θα αναλάβει η Lin Ito, παρούσα διευθύντρια στην εταιρεία.

Διευθυντής της εταιρείας θα αναλάβει ο Kiichiro Urata, ο οποίος είναι επικεφαλής του τμήματος συνεργατών, ανάπτυξης και σχέσεων για την Ιαπωνίας και την Ασία.

Ο Ito επέβλεψε το hardware engineering και έπαιξε σημαντικό ρόλο στον σχεδιασμό του PlayStation 5 και του PlayStation VR. Εργάζεται στην Sony Interactive Entertainment από τον Απρίλιο του 2008, ενώ πριν άνηκε στο δυναμικό της Sony Corporation. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg, ο Ito αποσύρεται λόγω ηλικίας από τη θέση του και από τον όμιλο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*