Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Michael Jordan θα κοσμεί το εξώφυλλο των ειδικών εκδόσεων του ΝΒΑ 2Κ23 (video)

Η 2K ανακοίνωσε ότι ο θρύλος του μπάσκετ, Michael Jordan θα βρίσκεται στο εξώφυλλο των δύο ειδικών εκδόσεων του NBA 2K23. Ο αθλητής που σημάδεψε την πορεία του παγκοσμίου μπάσκετ θα βρίσκεται τόσο στο NBA 2K23 Michael Jordan Edition, όσο και στο NBA 2K23 Championship Edition. Ακόμα, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το NBA 2K23 θα λανσαριστεί στις 9 Σεπτεμβρίου 2022.Τις επόμενες δύο ημέρες θα ανακοινωθούν οι υπόλοιποι αθλητές που θα κοσμήσουν το εξώφυλλο άλλων εκδόσεων του τίτλου, όπως και οι τιμές, με την εκκίνηση των προπαραγγελιών σρτις 7 Ιουλίου 2022.Ο 14 φορές NBA All-Star, Michael Jordan βρισκόταν επίσης στο εξώφυλλο των NBA 2K11, NBA 2K12 και NBA 2K16 Special Edition.

Φέτος, η σειρά επαναφέρει το The Jordan Challenge και οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να αναβιώσουν 15 σημαντικές στιγμές από την καριέρα του. Οι δέκα από αυτές είναι οι ανανεωμένες εκδόσεις εκείνων που περιλαμβάνονταν στο NBA 2K11 και οι υπόλοιπες πέντε, νέες προσθήκες.Σημειώνεται ότι το NBA 2K23 Championship Edition θα συνοδεύεται από 12-μηνη συνδρομή στο NBA League Pass.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*