Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Neil Druckmann δηλώνει πως το επόμενο παιχνίδι της Naughty Dog είναι πολύ φιλόδοξο και δύσκολο στην ανάπτυξή του

*
Ο πρόεδρος της Naughty Dog και director της σειράς The Last of Us, Neil Druckmann αναφέρει πως το επόμενο παιχνίδι του studio είναι "αρκετά φιλόδοξο" και η ανάπτυξή του ιδιαίτερα δύσκολη.

Αφού το multiplayer project The Last of Us Online μπήκε στο ράφι με τα ακυρωμένα παιχνίδια, η Naughty Dog πλέον εστιάζει αυστηρά στην ανάπτυξη παιχνιδιών single-player και μέχρι στιγμής ασχολείται με παραπάνω από ένα project. Το studio δεν αναφέρει πολλά για το τι θα είναι το επόμενο παιχνίδι του, ωστόσο ο Druckmann έδωσε λίγο παραπάνω πληροφορίες για αυτό.

Σε συνέντευξή του με το Logically Speaking, o Druckmann περιγράφει το project είναι πολύ φιλόδοξο αλλά η δημιουργία του είναι πολύ δύσκολη για αυτόν και την ομάδα του. "Ξέρω πολύ καλά ότι η ανάπτυξη του θα είναι δύσκολη και ξέρω πως θα αγχώσει την ομάδα μου, ωστόσο θέλω να είναι μια διασκεδαστική εμπειρία για έμενα και όλους τους άλλους" αναφέρει. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*