Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Neil Druckmann λέει πως δεν του έχουν μείνει και πολλά παιχνίδια (video)

O director του The Last of Us και πρόεδρος της Naughty Dog, Neil Druckmann πιστεύει πως δεν έχουν μείνει και πολλά παιχνίδια για να δημιουργήσει. Μιλώντας στο κανάλι του YouTubem Logically Speaking, ο Druckmann αναφέρθηκε στο πως βλέπει τη στιγμή αυτή το γεγονός ότι εργάζεται στη βιομηχανία του gaming.

"Δεν βλέπω να το κάνω αυτό για πάντα σε αυτή την κλίμακα. Είναι πολύ και σου απορροφάει πολλά. Είναι πολύ αγχωτικό το να διοικείς τόσους πολλούς ανθρώπους σε πολλαπλά studios παγκοσμίως".


Στη συνέχεια, είπε πως βρίσκεται σε παρόμοια θέση με τον παρουσιαστή όταν σκέφτεται πως πρέπει να έχει χρόνο για να περάσει με τα παιδιά του.

"Το γνωρίζω αυτό, ειδικά τώρα που η κόρη μου είναι 13 ετών και η ζωή την τραβάει μακριά μου. Γνωρίζω πως ο χρόνος είναι περιορισμένος, οπότε είναι πολύτιμος για εμένα. Δεν θέλω να τον σπαταλήσω όταν επιθυμούν να περάσουν χρόνο μαζί μου".

Στη συνέχεια, ο Druckmann είπε ότι τελευταία βλέπει πολλές ταινίες του Quentin Tarantino και μίλησε για τη δήλωση του σκηνοθέτη ότι θα δημιουργήσει 10 ταινίες και μετά τέλος.

"Είμαι πολύ περίεργος αν θα το τηρήσει. Νομίζω πως το κάνει επειδή το λέει εδώ και καιρό".

"Έτσι μπορούσα να δω τον εαυτό μου να μεταβαίνει σε κάτι που είναι πιο χαμηλών απαιτήσεων, που θα μου επιτρέπει ακόμα να έχω μια δημιουργική διέξοδο. Αλλά έχω αρχίσει να σκέφτομαι πόσα άλλα από αυτά τα παιχνίδια έχω μέσα μου και δεν είναι τόσο πολλά", καταλήγει ο Druckmann.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*