Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Neil Druckmann μοιράζεται τις σκέψεις του για το The Last of Us Part 3

*
Σε πρόφατη συνέντευξή του, ο πρόεδρος της Naughty Dog, Neil Druckmann ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να υπάρξει The Last of Us Part 3. Ναι μεν δεν επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν σχετικά πλάνα, ούτε ήταν αρνητικός, λέγοντας απλά: "Πιστεύω πως υπάρχει και άλλη ιστορία να αφηγηθούμε". Τον Απρίλιο του 2021, ο Druckmann είχε δηλώσει ότι υπάρχει ήδη το περίγραμμα του σεναρίου για ένα τρίτο παιχνίδι, όμως δεν υπάρχει κάτι σε διαδικασία ανάπτυξης.

Τη στιγμή αυτή προέχει η πρεμιέρα της σειράς The Last of Us στο HBO, στις 16 Ιανουαρίου 2023. Η πρώτη σεζόν θα καλύπτει τα γεγονότα του The Last of Us που κυκλοφόρησε για το PS3 το 2013 και εφόσν υπάρξει η δεύτερη, θα περιστραφεί γύρω από το τι συνέβη στο The Last of Us Part 2.


"Δεν σκοπεύουμε να αφηγηθούμε κάτι διαφορετικό πέρα από τη μεταφορά των video games", δήλωσε στο The Hollywood Reporter ο Druckmann.

"Το κοινό βλέπει τις κακές μεταφορές και ενισχύει την πίστη ότι τα παιχνίδια είναι παιδικά. Λατρεύω την ιδέα ότι κάποιος μπορεί να παρακολουθήσει αυτό, να συγκινηθεί και μετά να πει, "Όπα, αυτό βασίζεται σε video game;"", συμπλήρωσε ο δημιουργός.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*