Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Neil Druckmann θα τιμηθεί με το βραβείο Andrew Yoon Legend για την προσφορά του στο gaming

*
O Neil Druckmann, πρόεδρος της Naughty Dog, θα τιμηθεί με το βραβείο Andrew Yoon Legend στα 13α ετήσια New York Game Awards. Το συγκεκριμένο βραβείο απονέμεται σε όσους έχουν συμβάλει στη διαμόρφωση της βιομηχανίας του gaming και το παρελθόν έχουν τιμηθεί με αυτό οι Phil Spencer, Tim Schafer, Hideo Kojima, Jerry Lawson, Reggie Fils-Aimé, Jade Raymond, Todd Howard και Richard Garriott.

"Η πορεία του Druckmann είναι μια εμπνευσμένη ιστορία αυτοπροσδιορισμού", δήλωσε ο Harold Goldberg, πρόεδρος και ιδρυτής της New York Video Game Critics Circle.


"Η ικανότητά του να δημιουργεί τίτλους που επαναπροσδιορίζουν με συνέπεια το κινηματογραφικό gameplay και την ανθρωποκεντρική αφήγηση όχι μόνο αξίζει να τιμηθεί, αλλά οι προσπάθειές του να δημιουργήσει χαρακτήρες που αντιπροσωπεύουν διαφορετικά υπόβαθρα και προοπτικές έχουν εμπλουτίσει το περιεχόμενο στα παιχνίδια AAA".

"Η λαμπρή δουλειά του έχει επαινεθεί με πολλά New York Game Awards όλα αυτά τα χρόνια και έχουμε την τιμή να τον τιμήσουμε ως τον φετινό νικητή του Andrew Yoon Legend Award".

Ο Druckman εντάχθηκε στο δυναμικό της Naughty Dog ως ασκούμενος προγραμματιστής το 2004 και στη συνέχεια αναδείχτηκε σε game designer με καθοριστική συμμετοχή στη σειρά Uncharted. Αργότερα έγινε ο creative director των παιχνιδιών The Last of Us.

Τα New York Game Awards θα πραγματοποιηθούν στις 23 Ιανουαρίου 2024. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*