Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Optimus Prime έρχεται στον κόσμο του Fortnite σύμφωνα με διαρροή

*
Με την τρίτη σεζόν του Fortnite Chapter 4 να βρίσκεται προ των πυλών, νέες πληροφορίες βγήκαν στο φως της δημοσιότητας για τα περιεχόμενά της.

Σύμφωνα με τον διάσημο leaker του Fortnite, @HYPEX ο Optimus Prime έρχεται στο παιχνίδι μέσω ενός crossover event για τον εορτασμό της πρεμιέρας της νέας ταινία Transformers: Rise of the Beasts. Η τρίτη σεζόν του Fortnite θα προσφέρει ένα νέο τροπικό χάρτη με ηφαίστεια και δεινόσαυρους που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι παίκτες ως mount και κούρσες με οχήματα. Παράλληλα, στη σεζόν θα είναι διαθέσιμα τα καλοκαιρινά Meowscles και Mechanic skins, καθώς και τα “14 Days of Summer ” με τις ονομασίες "Propping" και "Mural" με μπόλικα rewards για να αποκτήσουν οι παίκτες.

Η τρίτη σεζόν του Fortnite Chapter 4 θα ξεκινήσει στις 9 Ιουνίου.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*