Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο παράγωγος του Lollipop Chainsaw remake καθησυχάζει τους fans για το τελικό αποτέλεσμα

*
Ο παράγωγος του Lollipop Chainsaw remake, Yoshimi Yasuda μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter παίρνει θέση σχετικά με τις ανησυχίες που έχουν οι fans για την παραγωγή του παιχνιδιού.

Τον περασμένο Μάϊο, ο Yoshimi Yasuda ίδρυσε ένα νέο studio, τη Dragami Games και ανακοίνωσε πως η εταιρεία αναπτύσσει το πρώτο της παιχνίδι που αφορά το remake του διάσημου Lollipop Chainsaw. Στην ανακοίνωση της Dragami Games, οι fans παρατήρησαν πως το studio έχει ως στόχο να φέρει ένα remake με νέο soundtrack, πιο ρεαλιστικά γραφικά, ενώ παράλληλα η απουσία των Suda51 και James Gunn, των αρχικών δημιουργών του παιχνιδιού ήταν αρκετά για να προκαλέσουν ανησυχία για το τελικό αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει ο Yoshimi Yasuda στο Twitter, η ιστορία του αρχικού παιχνιδιού δεν πρόκειται να αλλάξει, ωστόσο για το soundtrack θα πρέπει να γίνουν ορισμένες αλλαγές, καθώς δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν 16 από τα κομμάτια που περιλαμβάνονται στον original τίτλο. Η επιλογή για τα ρεαλιστικά γραφικά, όπως αναφέρει ο Yasuda πάρθηκε ώστε να προσφέρουν έναν τεχνικό τομέα κοντά στην σημερινή εποχή που θα μπορεί παράλληλα να αξιοποιήσει την δύναμη των νέων κονσολών. Φυσικά, για τους fans ο Yoshimi Yasuda έχει και μια έκπληξη, καθώς δεν θα λογοκρίνουν το παιχνίδι για τον σεξουαλικό χαρακτήρα του.

Το remake του Lollipop Chainsaw θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 για κονσόλες και PC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*