Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O παραγωγός του Tekken 8 δηλώνει ενοχλημένος από τα απειλητικά σχόλια κάποιων fans

*
Ο παραγωγός του Tekken 8, Katsuhiro Harada, δηλώνει αρκετά ενοχλημένος μιας και κατά καιρούς έχει λάβει εκφοβιστικά σχόλια που απειλούσαν τον ίδιο.

H συνεργασία του Harada με την Bandai Namco πάνω στο franchise του Tekken κρατεί καλά από το 1994 μέχρι σήμερα. Προτού αναλάβει το ρόλο director για το Tekken 3 και executive producer για το Tekken 6,o ίδιος ξεκίνησε ως voice actor και έδωσε τη φωνή του σε χαρακτήρες, όπως ο Marshall Law και roboninja Yoshimitsu. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του Tekken 8, το νέο παιχνίδι της σειράς για το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.


Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Harada έγινε στο Evo tournament, στη διάρκεια του οποίου ανακοίνωσε πληροφορίες αναφορικά με τον επερχόμενο τίτλο. Η βραδιά δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, μιας και ο ίδιος μπήκε στο στόχαστρο και δέχθηκε κάποιες απειλές. Με μια δημοσίευσή του στο Χ, εξέφρασε τα παράπονά του και είπε πως κάποιος από τους fans, είπε πως θα τον χτυπήσει με “καυτό σφυρί” αν ο Eddy Gordo δεν περιλαμβάνεται στο ρόστερ του Tekken 8. Άλλοι βασικοί χαρακτήρες που δεν βρίσκονται στη λίστα είναι ο Yoshimitsu, ο πυγμάχος Steve και ο Devil Jin, κάτι που αν αληθεύει, είναι κρίμα. Παρόλα αυτά, το παιχνίδι δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας και οι πληροφορίες δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα.

Ο Harada δηλώνει ιδιαίτερα ενοχλημένος από αυτή την συμπεριφορά και είπε πως “όσοι κάνουν τέτοιες δηλώσεις θα πρέπει να το σκέφτονται καλύτερα μιας και υπάρχουν και ορισμένες συνέπειες. Οι διοργανωτές των εκδηλώσεων αυξάνουν κατά πολύ την ασφάλεια, πράγμα που αυξάνει τα λειτουργικά έξοδα αλλά και το άγχος των συμμετεχόντων”. Στη συνέχεια, αν η απειλή υπερβαίνει τα όρια του ανησυχητικού, οι φορείς της εκδήλωσης μπορεί να ακυρώσουν την εμφάνιση του καλεσμένου.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Bandai Namco

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Bandai Namco Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*