Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O πέλεκυς της Nintendo έπεσε στο κανάλι του YouTube, Did You Know Gaming

*
Το δημοφιλές κανάλι του YouTube, Did You Know Gaming δεν ξέφυγε από τον πέλεκυ της Nintendo. Η ιαπωνική εταιρεία προχώρησε σε αποστολή ειδοποίησης, προκειμένου να κατέβει ένα video σχετικό με το Heroes of Hyrule, ένα παιχνίδι για το Nintendo DS που θα έμοιαζε με το Final Fantasy Tactics, το οποίο είχε προταθεί στη Nintendo από τη Retro Studios.

Σε απάντηση αυτής της ειδοποίησης, το Did You Know Gaming δήλωσε ότι θεωρεί αυτή την κίνηση της Nintendo ως ένα σοβαρό πλήγμα στην προσπάθεια να διατηρηθεί η ιστορία των video games.


«Αυτό ήταν ένα δημοσιογραφικό video που παρουσιάζει ένα παιχνίδι, το οποίο η Retro Studios πρότεινε στη Nintendo πριν από σχεδόν 20 χρόνια".

"Αυτή είναι μια προσπάθεια μιας μεγάλης εταιρείας να φιμώσει όποια δημοσιογραφία δεν της αρέσει", δήλωσαν οι υπεύθυνοι του καναλιού.

Στο μεταξύ, το κανάλι ψάχνει τρόπους για να επαναφέρει το video του Heroes of Hyrule στο YouTube.

Το Heroes of Hyrule αφορούσε την ιστορία ενός μαγικού βιβλίου. Οι ήρωες της Hyrule θα ήταν οι Dunar the Goron, Seriph the Rito και Krel the Zora. Ο πρόλογος του παιχνιδιού θα εξιστορούσε μια αποτυχημένη προσπάθεια του Link να σώσει την Princess Zelda από τον Ganon. Ευτυχώς, οι τρεις ήρωες αντιλήφθηκαν την απουσία του Link και έσπευσαν να τον σώσουν. Αφότου τα κατάφεραν, ο Ganon βρήκε καταφύγιο στο προαναφερθέν μαγικό βιβλίο, αλλά ήταν αδύναμος. Οι ήρωες θα προσπαθούσαν να ξεφορτωθούν το λεγόμενο και ως "The Book of Ganon". Όμως ήταν αδύνατο να το καταστρέψουν τελείως. Αντ' αυτού, η τριάδα θα έσκιζε τις σελίδες του και θα τις σκόρπιζε σε όλη τη Hyrule, σε μια προσπάθεια να μην επιτρέψει την επιστροφή του Ganon, με τον Link να τοποθετεί το μισερό πια βιβλίο σε ασφαλές μέρος.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*