Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Phil Spencer δεν έχει κάτι να πει για το Scalebound

*
O επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer δηλώνει ότι τη στιγμή αυτή δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να πει, σχετικά με τη δημόσια δηλωμένη επιθυμία της PlatinumGames να αναβιώσει το Scalebound. Το παιχνίδι είναι ένα από τα πλέον ταλαιπωρημένα projects στην ιστορία του Xbox. Ανακοινώθηκε το 2014 ως αποκλειστικότητα του Xbox One και υποτίθεται πως θα ήταν ένα character action game, με τον director της σειράς Bayonetta να έχει την ευθύνη της ανάπτυξης. Όμως τρία χρόνια μετά, το παιχνίδι ακυρώθηκε. Πριν μερικούς μήνες, όταν ρωτήθηκε σχετικά από το IGN της Ιαπωνίας, ο Kamiya απάντησε ότι επιθυμεί να εμπλακεί σε συζητήσεις με τη Microsoft, σχετικά με την πιθανότητα αναβίωσης του project.

"Κάναμε αρκετή δουλειά και δεν χρησιμεύει σε τίποτα η Microsoft να κρατάει το παιχνίδι σε αυτή την κατάσταση. Phil! Ας κάνουμε κάτι μαζί! Δεν πρόκειται για αστείο: Σοβαρολογώ απόλυτα", ήταν τα λόγια του Kamiya.


Όμως, όταν ο Phil Spencer ρωτήθηκε από τη σελίδα Game Watch σχετικά με το ενδεχόμενο αναβίωσης τόνισε, "Προς το παρόν δεν έχουμε κάτι να πούμε για το Scalebound".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*