Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Phil Spencer ίσως αποκάλυψε τη συσκευή game streaming του Xbox

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Verge, ο Phil Spencer ίσως αποκάλυψε τη συσκευή game streaming του Xbox. Ο Spencer δημοσίευσε στο Twitter μια εικόνα στην οποία περιλαμβάνεται η συσκευή αυτή και θα την βρείτε στο πάνω ράφι. Το χρώμα της είναι λευκό και η μορφή της είναι ίδια με εκείνη του Xbox Series S, αλλά σε πιο μικρό μέγεθος. Θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την πρόσβαση στα παιχνίδια του Xbox μέσω της υπηρεσίας Xbox Cloud Gaming.

Η Microsoft ανακοίνωσε τα πλάνα της για ένα τέτοιο μηχάνημα το 2021 και πολλοί θεωρούσαν ότι πρίκειται για ένα stick που θα συνδέεται απευθείας σε θύρα HDMI. Η Microsoft συνεχίζει τη δουλειά για μια τέτοια κονσόλα, η κωδική ονομασία της οποία είναι Keystone. Επιπλέον, θα προσφέρεται πρόσβαση σε media apps όπως το Netflix αλλά και ένα lightweight user interface για την εκκίνηση των τίτλων του Xbox.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Μιλάμε ακόμα για μια υπηρεσία η οποία βρίσκεται σε beta κατάσταση με πολύ μέτριο αποτέλεσμα σε απόδοση. Όταν και αν φτάσουμε σε τέτοια περίπτωση το βλέπουμε.

*