Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Phil Spencer θεωρεί απαραίτητη την παρουσία του Xbox στο mobile gaming

*
Ο ιθύνων νους του τομέα του Xbox στη Microsoft, Phil Spencer, πιστεύει ότι η παρουσία της εταιρείας στο mobile gaming είναι ύψιστης σημασίας. Μάλιστα, δηλώνει πως η εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft γίνεται κυρίως για το Candy Crush, το οποίο θα την βοηθήσει να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες της για το mobile gaming τμήμα της.

Εκμεταλλεύτηκε μάλιστα την ευκαιρία για να σχολιάσει πως η Activision είναι πολλά παραπάνω από το Call of Duty, αφήνοντας ακόμα ένα υπονοούμενο προς τη Sony, η οποία υποστηρίζει πως η εξαγορά αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα τη μετατροπή του δημοφιλούς franchise σε Xbox exclusive. Συνέχισε προσθέτοντας ότι δεν έχει ακούσει ποτέ τη Nintendo να παραπονιέται για την εν λόγω επικείμενη συμφωνία.

Για να στηρίξει ακόμα περισσότερο τα επιχειρήματά του, ο Spencer ανέφερε πως η άνοδος των εσόδων της gaming βιομηχανίας που σημειώθηκε τα τελευταία 6 χρόνια (με 200 εκατομμύρια δολάρια), οφείλεται στο mobile gaming. Από τη μεριά τους, οι τομείς των κονσόλων και του PC έμειναν στάσιμοι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*