Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο production director του Dragon Age: Dreadwolf αποχώρησε από την BioWare

*
Ο Mac Walters είναι ο επόμενος σημαντικός developer του Dragon Age: Dreadwolf που αποχωρεί από τη BioWare.

Ο Walters ξεκίνησε τη συνεργασία του με το καναδέζικο στούντιο της EA πριν από 19 χρόνια, δουλεύοντας ως developer του Jade Empire και αποχώρησε στις 23 Ιανουαρίου 2023. Στη συνέχεια αποτέλεσε σεναριογράφος των Mass Effect 2 και Mass Effect 3, αλλά και creative director του Mass Effect Andromeda. Μέχρι και τη στιγμή της αποχώρησής του, ήταν ο production director του Dragon Age: Dreadwolf.

Το sequel του Dragon Age: Inquisition έφτασε στο 50% της ανάπτυξής του το καλοκαίρι του 2022 και, για την ώρα, δεν γνωρίζουμε το πότε θα κυκλοφορήσει. Ξέρουμε όμως πως προορίζεται για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.


Εκτός από τον Walters, οι Christian Daley και Matt Goldman - executive producer και creative director του νεότερου Dragon Age αντίστοιχα - έχουν επίσης χωρίσει τους δρόμους τους με την BioWare, μέσα στα τελευταία δύο χρόνια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*