Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο πρόεδρος της Sony "τα χώνει" στη Bungie για τα χρονοδιαγράμματα και τις δαπάνες

*
Πριν μερικές ημέρες σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με δηλώσεις του προέδρου της Sony, Hiroki Totoki για τις ικανότητες των developers των PlayStation Studios και τη δυνατότητα βελτίωσής τους σε επιχειρηματικό επίπεδο. Τελικά, μάλλον κάτι είχε πάει λάθος στη μετάφραση των δηλώσεών του από πλευράς Sony, μιας και με βάση νεότερη ενημέρωση, αποκαλύπτεται πως ο Totoki αναφερόταν μόνο στη Bungie.

"Επισκέφτηκα τα στούντιο της Bungie και είχα συναντήσεις με τη διοίκηση και είδα ότι οι υπάλληλοι που εργάζονταν στα στούντιο είχαν μεγάλο κίνητρο, επιδεικνύοντας μεγάλη δημιουργικότητα, ενώ έχουν και εντυπωσιακές γνώσεις για τα live services".


"Ωστόσο, αισθάνθηκα επίσης ότι υπήρχε περιθώριο βελτίωσης από επιχειρηματική σκοπιά σε τομείς όπως η διαχείριση των εταιρικών δαπανών και η ανάληψη ευθύνης για τα χρονοδιαγράμματα ανάπτυξης. Ελπίζω να συνεχίσω τον διάλογο και να βρω κάποιες καλές λύσεις". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*