Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο πρώτος μήνας του Overwatch 2 δείχνει σαρωτικός

*
Εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα του Overwatch 2, ειδικά μέσα στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του. Το παιχνίδι έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα δημοφιλές ανάμεσα στους παίκτες και μέσα σε μόλις 30 ημέρες συγκέντρωσε 36 εκατομμύρια παίκτες! Τις πρώτες 10 ημέρες, ο αριθμός παικτών είχε φτάσει στα 25 εκατομμύρια, αλλά πλέον μέσα στις επόμενες 20 προστέθηκαν αρκετοί ακόμη, όπως μαρτυρούν τα πρόσφατα οικονομικά αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο του οικονομικού έτους της Activision Blizzard. Μάλιστα, σημειώνεται πως ο αριθμός των ημερήσιων παικτών του Overwatch 2 είναι σχεδόν διπλάσιος από αυτόν που σημείωνε την ίδια περίοδο το πρώτο game. To ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι πως -σύμφωνα με την εταιρεία- υπάρχουν πάρα πολλοί νέοι παίκτες στη σειρά που έχουν μπει από την αρχή, κάτι που μεταφράζεται σε επιβεβαίωση των πλάνων για το μοντέλο free-to-play.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*