Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Shigeru Miyamoto εξηγεί γιατί θεωρεί πως οι πωλήσεις των Pikmin δεν έχουν εκτοξευθεί

*
Ο Shigeru Miyamoto, chief designer της Nintendo, σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για τις επιδόσεις των παιχνιδιών Pikmin και γιατί θεωρεί πως η σειρά δεν έχει εκτοξευθεί εμπορικά σε σύγκριση με άλλα franchises της εταιρίας.

Ο δημιουργός της σειράς Super Mario αναφέρει πως ο κύριος παράγοντας είναι η δυσκολία των παιχνιδιών Pikmin όσον αφορά τα controls και το βάθος του gameplay. Συγκεκριμένα, δήλωσε: "Υπήρχαν τρεις τίτλοι μέχρι πρόσφατα, από το Pikmin εώς το Pikmin 3, και προσωπικά αναρωτιέμαι: Γιατί δεν έχουν εκτοξευθεί οι πωλήσεις ακόμη και αν τα παιχνίδια είναι τόσο διασκεδαστικά; Γιατί το κοινό θεωρεί πως είναι δύσκολα;"

Για την δυσκολία των παιχνιδιών, ο Miyamoto δήλωσε: "Kαταλαβαίνω πως οι παίκτες τα βρίσκουν πιο δύσκολα όταν ένας παράγοντας του παιχνιδιού είναι ο θάνατος. Αλλά θεωρώ πως η δύναμη του franchise στέκεται χάρη στην σχέση που έχει με την θνησιμότητα. Αν κάτι είναι μια αναστρέψιμο, πρέπει να βρεις ένα τρόπο να αποφύγεις τα ανεπιθύμητα γεγονότα από το να συμβούν. Για να αποτρέψεις τον θάνατο των Pikmin, θα πρέπει να μάθεις την τεχνική Dandori. Για μένα, αυτό κάνει το παιχνίδι μοναδικό".


Δίνοντας ένα επίλογο στη συνέντευξή του, ο Miyamoto ανέφερε: "Νομίζω πως οι πάικτες βρίσκουν δύσκολο το παιχνίδι για δύο λόγους: Τα controls και το βάθος του gameplay. Σπατάλησα αρκετές ώρες για να σκεφτώ πως αυτά τα δύο στοιχεία να τα κάνω ενδιαφέρον και όχι δύσκολα".

Θυμίζουμε πως ο τέταρτος τίτλος της σειράς Pikmin 4 κυκλοφόρησε για Nintendo Switch στις 21 Ιουλίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*