Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Sonic the Hedgehog έρχεται στο Roblox

*
Η Sega of America σε συνεργασία με τη Gamefan, ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν ένα επίσημο παιχνίδι Sonic the Hedgehog στο Roblox. Συγκεκριμένα στις 14 Απριλίου 2022 οι παίκτες θα μπορούν να τρέξουν με τον μπλε σκαντζόχοιρο μέσω του Sonic Speed Simulator χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Πρόκειται για ένα open-world multiplayer game, που μπορείτε να παίξετε με το avatar που έχετε δημιουργήσει στο Roblox ή με τον Sonic και την παρέα του. Oι παίκτες θα πρέπει να κάνουν level up την ταχύτητα τους κάνοντας όσα περισσότερα βήματα μπορούν μέσα στο παιχνίδι, ενώ θα έχουν και την δυνατότητα να μαζεύουν κάποια ειδικά αντικείμενα όπως είναι τα Chaos Orbs. O τίτλος θα περιέχει στο λανσάρισμα του τέσσερεις διαφορετικές περιοχές, ενώ ένα μελλοντικό update θα προσθέσει μια πέμπτη περιοχή και μάχες με bosses.

To Sonic Speed Simulator θα είναι διαθέσιμο για κατέβασμα στην εφαρμογή Roblox μέσω Android, iOS, Mac, Windows PC και Xbox One.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*