Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Steve Ince των Broken Sword ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την αγορά των videogames

*
Ο Steve Ince, ο Βρετανός σεναριογράφος και game designer, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την αγορά των videogames. Ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω social media ότι τον Φεβρουάριο του 2024 θα φτάσει τα όρια συνταξιοδότησης στη Μ. Βρετανία και έτσι θα σταματήσει να εργάζεται μετά από 31 χρόνια παρουσίας στο χώρο. Ο ίδιος ανέφερε πως «το σκέφτηκα αρκετά το διάστημα των τελευταίων μηνών και αποφάσισα να συνταξιοδοτηθώ από το χώρο των videogames. Απόλαυσα την δουλειά μου σε πάρα πολλά projects όλα αυτά τα χρόνια, οπότε δεν είναι μια απόφαση που πήρα ελαφρά την καρδία. Ωστόσο, βρίσκω τον εαυτό μου να ενδιαφέρεται περισσότερο πλέον να γράφει βιβλία και συγκεκριμένα παιδικά βιβλία και ελπίζω όσοι με ακολουθούν να με υποστηρίξουν και εκεί στο μέλλον».



Η πρώτη φορά που είδαμε το όνομα του Ince σε παιχνίδι ήταν ως animator στο Beneath a Steel Sky για την Amiga CD32 και η πρώτη φορά που υπέγραψε σενάριο ήταν για το Broken Sword: The Smoking Mirror για το PC. Εργάστηκε ακόμη ως σχεδιαστής και παραγωγός σε αρκετά ακόμη παιχνίδια και η πιο πρόσφατη παρουσία του ήταν στα Resident Evil Village, Teras of Avia και The Bunker.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*