Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Super Mario κυριαρχεί στα βρετανικά video games charts μετά την πρεμιέρα της κινηματογραφικής του ταινίας

*
Η κινηματογραφική μεταφορά του Super Mario Bros. από την Illumination αποτελεί μια από τις σημαντικότερες μεταφορές video games στη μεγάλη οθόνη. Επιπλέον, είχε θετικό αντίκτυπο στις πωλήσεις παιχνιδιών Super Mario καθώς αρκετά βρέθηκαν στην πρώτη δεκάδα των πωλήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του GamesIndustry.biz, τα Mario Kart 8: Deluxe, Super Mario Odyssey και New Super Mario Bros U Deluxe βρέθηκαν στην πρώτη δεκάδα των πωλήσεων την προηγούμενη εβδομάδα, με το Mario Kart 8: Deluxe να είναι στην δεύτερη θέση (με αύξηση 15%), το Super Mario Odyssey στην πέμπτη και το New Super Mario Bros U Deluxe στην δέκατη (με αύξηση 25%).



Παράλληλα και αλλά παιχνίδια του Super Mario σημείωσαν σημαντική άνοδο, όπως τα Super Mario 3D World + Bower's Fury (με αύξηση 21%), Mario Party Superstars (με αύξηση 3%) και Luigi's Mansion 3 (με αύξηση 7%).

Αναλυτικά η λίστα των παιχνιδιών:

1. Fifa 23
2. Mario Kart 8: Deluxe
3. Resident Evil 4 Remake
4. Hogwarts Legacy
5. Super Mario Odyssey
6. God of War Ragnarök
7. Gran Turismo 7
8. Call of Duty: Modern Warfare 2
9. Minecraft (Switch)
10. New Super Mario Bros U Deluxe 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*