Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο συνδημιουργός του Sonic, Yuji Naka παραδέχτηκε τη συμμετοχή του σε εμπορικά σκάνδαλα

*
O Yuji Naka, συνδημιουργός του Sonic the Hedgehog παράδέχτηκε την ενοχή του και τη συμμετοχή του σε εμπορικό σκάνδαλο που αφορά τη Square Enix. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Naka που περνάει από δίκη στο Tokyo δήλωσε πως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι διέπραξε αυτά για τα οποία κατηγορείται. Ο Naka κατηγορείται για παραβίαση των νόμων της χώρας, λόγω του ότι αγόρασε μετοχές με βάση εμπιστευτικές πληροφορίες.

Μετά τη σύλληψή του τον Νοέμβριο του 2022, υπήρχαν πληροφορίες ότι ο κατηγορούμενος- που εκείνη την εποχή εργαζόταν στο Balan Wonderworld για λογαριασμό της Square Enix- έλαβε την πληροφορία ότι η ιαπωνική ομάδα ανάπτυξης Aiming ετοίμαζε ένα νέο παιιχνίδι για φορητές συσκευές, το Dragon Quest Tact, που την εποχή εκείνη δεν είχε ακόμα ανακοινωθεί.


Στη συνέχεια ο Naka φέρεται να αγόρασε 10.000 μετοχές της Aiming έναντι $20.000, με σκοπό να τις πουλήσει μετά την ανακοίνωση του παιχνιδιού, όντας βέβαιος ότι θα ανέβει η αξία τους.

Ένα μήνα μετά, ο Naka συνελήφθει για δεύτερη φορά για παρόμοια περίπτωση, που σχετίζεται με τα πλάνα της Square Enix να δημιουργήσει το Final Fantasy VII: The First Soldier σε συνεργασία με την ATeam Entertainment. Υπολογίζεται ότι αγόρασε 130.000 μετοχές και το κέρδος του ήταν πάνω από $146.000.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*