Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Tameem Antoniades αποχώρησε από τη Ninja Theory

*
Ο συνιδρυτής της Ninja Theory, Tameem Antoniades αποχώρησε από την εταιρεία. Σε πρόσφατη επίσκεψη στους χώρους του studio στο Cambridge της Μ. Βρετανιας για μια συνέντευξη σχετικά με το Hellblade 2, δημοσιογράφος του Polygon παρατήρησε πως δεν υπήρχε κανένα σημάδι ή αναφορά στον Antoniades, ο οποίος ήταν chief creative director της Ninja Theory. Στη συνέχεια, εκπρόσωπος του Xbox, επιβεβαίωσε ότι ο Antoniades έχει αποχωρήσει.

Ενώ εργάστηκε σε πολλά παιχνίδια για λογαριασμό της Ninja Theory, ο Antoniades ξεχώρισε για τη δουλειά του ως σεναριογράφος και director των Heavenly Sword, Enslaved: Odyssey to the West, DmC: Devil May Cry και Hellblade: Senua’s Sacrifice.


Συμμετείχε ενεργά στα αρχικά στάδια ανάπτυξης του Hellblade 2, όμως πλέον το παιχνίδι έχουν αναλάβει ο environment art director Dan Attwell, ο visual effects director Mark Slater-Tunstill και ο audio director David Garcia. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*