Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο θρυλικός συνθέτης του Final Fantasy, Nobuo Uematsu δεν έχει τις δυνάμεις να συνθέσει ξανά όλόκληρο το soundtrack ενός video game

*
Ο θρυλικός μουσικοσυνθέτης, Nobuo Uematsu δηλώνει πως πιστεύει ότι δεν θα μπορέσει να γράψει τη μουσική για ένα ολόκληρο παιχνίδι στο μέλλον. Ο Uematsu είναι ευρύτερα γωνστός για τα soundtracks των εννέα πρώτων Final Fantasy και αρκετών επανακυκλοφοριών που ακολούθησαν. Παρά το γεγονός ότι το Final Fantasy 7 Remake και το Final Fantasy 7 Rebirth έχουν soundtracks δημιουργημένα από διαφορετικούς συνθέτες, ο Uematsu συνέθεσε το βασικό μουσικό κομμάτι και για τα δύο παιχνίδια.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, ο Uematsu ρωτήθηκε αν πιστεύει πως μια μέρα η νοσταλγία θα τον κυριεύσει σε σημειο να γράψει ξανά όλο soundtrack ενός παιχνιδιού και όχι μόνο ένα κομμάτι. Η απάντηση του ήταν πως δεν βλέπει να συμβαίνει κάτι τέτοιο.


"Όσον αφορά το Final Fantasy, εξακολουθώ να συμμετέχω γράφοντας τα κύρια μουσικά κομμάτια για τα παιχνίδια. Αλλά δεν νομίζω ότι θα συνθέσω ξανά μουσική για ολόκληρο παιχνίδι", είπε.

"Θα έπρεπε να του δώσεις τέρμα γκάζι για δύο ή τρία χρόνια. Και δεν πιστεύω ότι έχω τη σωματική και ψυχική δύναμη να το κάνω πια".

"Νομίζω ότι προτιμώ να χρησιμοποιήσω τον χρόνο που μου απομένει για να δουλέψω σε άλλα projects που αγαπώ. Σε συνθέσεις όπως το Merregnon ή για το συγκρότημα μου Uematsu Nobuo conTIKI". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*