Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Tim Stamper (συνιδρυτής της Rare) δημοσιεύει video από το ακυρωμένο RPG Dream του Nintendo 64

*
Δεν έχουμε πολλές φορές τη δυνατότητα να δούμε υλικό ακυρωμένων παιχνιδιών από τους δημιουργούς τους και ο Tim Stamper το έκανε πράξη για το RPG Dream του Nintendo 64. Ο συνιδρυτής της Rare ανέβασε ένα video στο λογαριασμό του στο Twitter για το παιχνίδι που ανακοινώθηκε το 1995 και ήταν προγραμματισμένο να ενισχύσει την παρουσία των RPGs στην κονσόλα της Nintendo. Η ιστορία ήθελε πρωταγωνιστή ένα νεαρό αγόρι με το όνομα Edson που παλεύει ενάντια στον διαβολικό Captain Blackeye και τους πειρατές του. Ο τίτλος ήταν αρχικά προγραμματισμένος να κυκλοφορήσει για το SNES, αλλά πήγε πιο πίσω και μεταφέρθηκε στο πρόγραμμα του Nintendo 64, βελτιώνοντας και τον οπτικό του τομέα και κάνοντας βήμα προς τις τρεις διαστάσεις. Διάφορα προβλήματα ακύρωσαν το game και το στούντιο στράφηκε στο 3D platform game Banjo-Kazooie.



To Dream εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε ένα mini ντοκιμαντέρ της Rare το 2015.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*