Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Tomonobu Itagaki ετοιμάζει το NFT videogame Warrior (trailer)

*
Ο πρώην διευθυντής της Team Ninja, δημιουργός του Dead or Alive και υπεύθυνος για την αναβίωση του Ninja Gaiden franchise, Tomonobu Itagaki, επέστρεψε στο game development με ένα νέο δικό του studio. Η ομάδα του ονομάζεται Apex Game Studios και ο στόχος της είναι η ανάπτυξη υψηλής ποιότητας ΑΑΑ Web3.0 games, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου.

Η ομάδα έχει πάνω από 100 εργαζόμενους και έχει έδρα στην Ιαπωνία και στην Σιγκαπούρη. Το πρώτο της project ονομάζεται Warrior και είναι ένα NFT game για κινητά και PC, χτισμένο εξ ολοκλήρου σε Unreal Engine. H Apex Game Studios δήλωσε:

“Το Warrior Project πρόκειται να πραγματοποιήσει την πρώτη decentralized προσφορά του, ενώ θα λανσαριστεί η έκδοση Alpha με μια σειρά από Giveaway events που τρέχουν ήδη σε communities. O Itagaki δήλωσε πως ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά ενός blockhain game είναι πως πρέπει πρώτα να πετύχει σαν αληθινό game που προσφέρει διασκέδαση και τραβάει την προσοχή. Αυτό θέλουμε να επιτύχουμε με το Warrior”.


Σύμφωνα με roadmap του επίσημου site, η έκδοση beta του Warrior θα λανσαριστεί το πρώτο τετράμηνο του 2023. Ο Itagaki δήλωσε επίσης πως δεν ενδιαφέρεται μόνο να λανσάρει τίτλους βασισμένους σε NFTs, αλλά και στο Metaverse και σκοπεύει να χρησιμοποιήσει αυτές τις τεχνολογίες υπέρ του. Πιστεύει πως είναι ζωτικής σημασίας να υιοθετήσουμε τις αλλαγές και να καλωσορίσουμε τις νέες προκλήσεις της τεχνολογίας του blockchain.

Οι πωλήσεις των NFTs εντωμεταξύ, έχουν πέσει σε νέο χαμηλό 12μήνου τον Ιούνιο του 2022. Γενικότερα, η αξία της αγοράς cryptocurrency έχει πέσει από τα τρία τρισεκατομμύρια δολλάρια στο ένα τρισεκατομμύριο από τον Νοέμβριο του 2021 μέχρι σήμερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*