Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Tony Hawk επιβεβαιώνει την ακύρωση των Tony Hawk’s Pro Skater 3+4 remake

*
Ο θρυλικός skater Tony Hawk αποκάλυψε πως υπήρχαν σχέδια για remake των Tony Hawk’s Pro Skater 3+4, ακολουθώντας το επιτυχημένο λανσάρισμα του Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 remake. Τα σχέδια αυτά δυστυχώς ναυάγησαν, όταν η Activision αποφάσισε να προχωρήσει στην συγχώνευση της Vicarious Visions με την Blizzard Entertainment. Η κίνηση αυτή μετέτρεψε το όνομα του studio σε Blizzard Albany. Αυτή η ομάδα ήταν υπέυθυνη για το Diablo franchise και άλλους τίτλους της Blizzard.

Ο Hawk μίλησε με λεπτομέρειες για το πλέον ακυρωμένο project. “Αυτό ήταν το σχέδιό μας, μέχρι και πριν την κυκλοφορία του Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 remake. Ήμασταν έτοιμοι να προχωρήσουμε στα 3+4 και τότε η Vicarious απορροφήθηκε από την blizzard. Ξεκίνησαν μάλιστα να αναζητούν για άλλους developers και εκεί τελείωσαν όλα. Η Activision ήθελε η αλήθεια είναι να κάνει το 3 και το 4, αλλά δεν εμπιστευόντουσαν κανέναν πέραν από την Vicarious. Λάβανε προτάσεις από άλλα studio που απαντούσαν στην ερώτηση ‘Εσείς τι θα κάνατε με τους τίτλους THPS?’. Οι απαντήσεις που έλαβαν δεν τους ικανοποίησαν. Εύχομαι να υπήρχε ένας τρόπος να τα φέρουμε πίσω. Πότε δεν ξέρεις, όταν ξεκαθαρίσουν τα πράγματα ίσως τα βρούμε. Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα κάναμε τα 1 και 2 20 χρόνια μετά οπότε…”.


Η Vicarious Visions δημιουργήθηκε το 1991 και ενσωματώθηκε στην Activision το 2005. Εργάστηκε σε τεράστια project, όπως τα Guitar Hero, τα Skylanders και το Destiny 2. Πιο πρόσφατα, βρήκε τεράστια επιτυχία στην δημιουργία του Crash Bandicoot N. Sane Trilogy και το Tony Hawk’s Pro Skater 1+2.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*