Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Will Smith πρωταγωνιστεί στο survival RPG Undawn (trailer)

Ο ηθοποιός Will Smith θα πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο mobile survival RPG, Undawn. Ο Smith θα υποδυθεί τον Trey Jones, έναν θρυλικό επιζώντα, που καθοδηγεί τον κόσμο, τέσσερα χρόνια μετά από μια παγκόσμια καταστροφή.

Το παιχνίδι θα είναι free to play και διαθέσιμο σε συσκευές iOS και Android από τις 15 Ιουνίου.


Οι παίκτες θα ενταχθούν στη Raven Squad, μια από τις πολλές φατρίες στον κόσμο του τίτλου, κάθε μια με τους δικούς της κανόνες επιβίωσης. Μια μεγάλη ποικιλία όπλων θα χρησιμοποιηθεί για την προστασία των οίκων και των συμμάχων, συμπεριλαμβανομένων τακτικών εργαλείων όπως drones, πυργίσκοι, βόμβες και πολλά άλλα.

Ο κόσμος θα είναι εκτεταμένος και ποικίλος. Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται πεδιάδες, ορυχεία, ερήμους, βάλτους και εγκαταλειμμένες πόλεις, καθεμία με ξεχωριστά οικοσυστήματα και κινδύνους. Ο καιρός θα επηρεάσει επίσης το παιχνίδι μέσω βροχής, ζέστης, χιονιού και καταιγίδων.

Έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλειστικές ανταμοιβές εντός του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*