Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο χαρακτήρας που υποδύθηκε ο Lance Reddick στο Horizon Forbidden West ίσως πρωταγωνιστήσει στο επόμενο παιχνίδι της σειράς

*
Σύμφωνα με όσα διαδραματίζονται στο τέλος του Burning Shores DLC του Horizon Forbidden West, ο χαρακτήρας που υποδύθηκε ο Lance Reddick ίσως βρεθεί στο επίκεντρο του επόμενου τίτλου της σειράς. Ολοκληρώνοντας τη βασική αποστολή του expansion, η Aloy επιστρέφει στη βάση της και φαίνεται ότι ξεκινάει η προετοιμασία για μια ακόμα συνέχεια, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στον Sylens.

Σε μια συνομιλία κατά τη διάρκεια της αποστολής "Epilogue", ο Sylens αναφέρει ότι βρήκε ένα στοιχείο στις πληροφορίες που ανακτήθηκαν από το Burning Shores, που μπορεί να οδηγήσει σε ένα όπλο αρκετά ισχυρό για να νικήσει το Nemesis, ένα διεφθαρμένο AI που δημιουργήθηκε από τον Far Zenith που είναι ο κύριος εχθρός στη σειρά.


Ο Sylens λέει ότι θα πρέπει να εντοπίσει αυτήν την τεχνολογία και λέει στην Aloy ότι δεν θα μπορέσει να το κάνει μόνος του, με αποτέλεσμα αυτή να υποθέσει ότι αυτός ήταν ο λόγος που ο Sylens διατηρήθηκε ως το τέλος του Forbidden West.

Δυστυχώς, όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Lance Reddick έφυγε από τη ζωή πριν μερικές εβδομάδες, οπότε κανείς δεν είναι σε θέση να προβλέψει το πως αυτή η δυσάρεστη εξέλιξη θα μπορούσε να επηρεάσει τα όποια πλάνα της Guerilla Games.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*