Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O χάρτης του Assassin's Creed Shadows έχει σχεδόν το ίδιο μέγεθος με αυτόν της Αιγύπτου στο Origins

*
Η Ubisoft επιβεβαίωσε πως ο χάρτης της Ιαπωνίας του Assassin's Creed Shadows έχει 'σχεδόν το ίδιο μέγεθος' με αυτό της Αιγύπτου στο Assassin's Creed Origins. Ο δεύτερος τίτλος ήταν το πρώτο 'super-sized' Assassin's Creed game και άλλαξε τη συνταγή της σειράς σε open-world RPG.

Σε πρόσφατη συνέντευξη με το IGN ο creative director της Ubisoft Jonathan Dumont δήλωσε: "Ακολουθεί τα πρόσφατα παιχνίδια Assassin's Creed. Σε μέγεθος μπορούμε να το συγκρίνουμε με το Assassin's Creed Origins. Δεν θέλαμε το scale ratio να ανταποκρίνεται τόσο πολύ στη πραγματικότητα. Επειδή τα κάστρα έπιαναν πολύ χώρο και επειδή θέλαμε τα βουνά να μοιάζουν όντως σαν βουνά, κάναμε το περιβάλλον λίγο μεγαλύτερο. Αλλά το μέγεθος του είναι κοντά σε αυτό του Origins".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*