Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O YouTuber Dunkey δημιουργεί εταιρεία game publishing

*
O Jason Gastrow aka ‘Videogamedunkey’ aka ‘Dunkey’, ανακοίνωσε την δημιουργία της δικής του εταιρείας έκδοσης videogames, η οποία ονομάζεται Bigmode. Η ίδρυσή της έγινε σε συνεργασία με την σύζυγο του Leah.

Όπως ανέφερε στην ανακοίνωση του, προχώρησε σε αυτή την κίνηση, προκειμένου να εκμεταλλευτεί την πλούσια εμπειρία που έχει αποκτήσει 11 χρόνια στο Youtube ως κριτικός παιχνιδιών, προκειμένου να βοηθήσει πολλά υποσχόμενα indie games, να κυκλοφορήσουν στην αγορά. Να σημειώσουμε εδώ, πως το κανάλι του έχει 7 εκατ. Subscribers και στο Twitter 1,3 εκατ. Followers.


Φυσικά, δεν θα μπορούσαν από όλο αυτό να λείψουν και οι απορίες από developers και επαγγελματίες της βιομηχανίας, οι οποίοι αναρωτήθηκαν αφενός για το αν έχει κάποιες πιστοποιήσεις για να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο, αφετέρου το κατά πόσο έχει το δικαίωμα να κριτικάρει έτσι την βιομηχανία και τον τρόπο που γίνονται τα πράγματα τη σήμερον ημέρα.

Όμως ο Dunkey, πιστεύει πως υπάρχουν χρόνια τώρα αρκετοί indie τίτλοι, οι οποίοι ούτε της προσοχής που έπρεπε έτυχαν από τα media, ούτε το κοινό τα εκτίμησε όπως πρέπει και είναι αποφασισμένος να το αλλάξει Σκοπός είναι η Bigmode, να είναι developer-friendly και όλοι να είναι όσο δημιουργικοί θέλουν.

Μένει να δούμε, αν θα διαψεύσει τους επικριτές του και στο τέλος της ημέρας τι θα προσφέρει στον χώρο η Bigmode.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*