Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Yu Suzuki ανακοίωσε το Air Twister (trailer)

Ο Yu Suzuki, ο θρυλικός designer που είναι υπεύθυνος για μεγάλες επιτυχίες της Sega, όπως τα Shenmue, Virtua Fighter, Outrun, Space Harrier, αποκάλυψε το 3D shooter, Air Twister. Θα λανσαριστεί για Apple Arcade στις 24 Ιουνίου 2022. Πίσω από τη δημιουργία του βρίσκεται η YS Net, υπεύθυνη για την ανάπτυξη του Shenmue 3. Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον χειρισμό της Princess Arch και θα πρέπει να απαλλάξουν τον πλανήτη από τους εισβολείς.

Το Air Twister υπόσχεται 20 διαφορετικά είδη εχθρών, δέκα bosses και 12 επίπεδα, με μια σειρά από modes που ξεκλειδώνουν συλλέγοντας αστέρια και ranked leaderboards. Ακόμα, θα μπορείτε να συνδέσετε ένα gamepad για εμπειρίες που θυμίζουν την εποχή των arcades, σε περίπτωση που αναζητάτε μια εναλλακτική για τα touch controls.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Tormentor
    • ok, Nils Holgersson x Space Harrier. Διπλοσυγκίνηση. Αν κάποια στιγμή δεν είναι exclusive της όχι τόσο αγαπημένης μου Apple, θα το τσεκάρω.

*