Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Yuji Naka κατηγορείται και επίσημα για την συμμετοχή του στο εμπορικό σκάνδαλο που αφορά το Dragon Quest Tact

*
Νέες εξελίξεις βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την υπόθεση του Yuji Naka για την συμμετοχή του σε εμπορικό σκάνδαλο που αφορά το Dragon Quest Tact, καθώς ο ίδιος κατηγορείτε και επίσημα από το Τμήμα Ειδικών Ερευνών της Εισαγγελίας της Περιφέρειας του Τόκιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του NHK, το Τμήμα Ειδικών Ερευνών της Εισαγγελίας της Περιφέρειας του Τόκιο απήγγειλε κατηγορίες στους Yuji Naka και Taisuke Sasaki για αγορές μετοχών ύψους εκατομμυρίων γιέν, με βάση εσωτερικές πληροφορίες που αφορούν τη Square Enix. Ο συνδημιουργός της σειράς Sonic the Hedgehog, είχε συλληφθεί τον περασμένο Νοέμβριο σχετικά με την ανάμειξη του, στο εμπορικό σκάνδαλο τον Ιανουάριο του 2020. Μαζί με τον Yuji Naka, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των Taisuke Sasaki και Fumiaki Suzuki, πρώην υπάλληλων της εταιρείας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*