Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Yuji Naka μήνυσε την Square Enix, θεωρεί ντροπή που το Balan Wonderworld κυκλοφόρησε σε τόσο κακή κατάσταση

*
Ο Yuji Naka ισχυρίζεται ότι τον απομάκρυναν από παραγωγό του Balan Wonderworld, έξι μήνες πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού, το οποίο δέχθηκε κακές κριτικές, με αποτέλεσμα ο ίδιος να κάνει μήνυση στην Square Enix. O δημιουργός του Sonic the Hedgehog, άσκησε βαριά κριτική στην Square Enix και την συνεργαζόμενη εταιρεία Arzest, καθώς πιστεύει ότι το παιχνίδι κυκλοφόρησε, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του.

Σύμφωνα με επίσημα έγγραφα, ο Naka λέει ότι η απόφαση να τον απομακρύνουν από το project, βασιζόταν σε δύο διαφωνίες. Η μια αφορούσε την σχέση του με την Arzest που καταστράφηκε, καθώς η εταιρεία παρέδωσε το τελευταίο build του παιχνιδιού χωρίς να έχει διορθώσει αρκετά bugs. Η δεύτερη διαφωνία αφορά έναν YouTuber, o οποίος αντί να χρησιμοποιήσει το original score του παιχνιδιού, θα έπαιζε στο πιάνο του και θα δημοσίευε ένα τραγούδι μέσα από το Balan Wonderworld για promotion.

"Οι δημιουργοί παιχνιδιών υποτίθεται ότι πρέπει να βελτιώνουν τους τίτλους τους μέχρι την τελευταία στιγμή, και πιστεύω ότι είναι λάθος να τους αποτρέπεις να ολοκληρώσουν αυτόν τον σκοπό. Ζήτησα από τον δικηγόρο μου να διαπραγματευτεί με τους συνεργάτες μου, ώστε να με αφήσουν να αναφέρω τα προβλήματα που υπήρχαν με την ανάπτυξη του Balan Wonderworld μέχρι το τέλος, αλλά αγνόησαν πλήρως τα αιτήματα μου, έτσι αποφάσισα να υποβάλω μήνυση. Εξαιτίας όλων αυτών το Balan Wonderworld, δέχτηκε όλες αυτές τις κριτικές που πολύ καλά ξέρετε. Είναι κρίμα που ένα project στο οποίο ήμουν επικεφαλής από την αρχή θα κατέληγε έτσι. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ντροπή που το παιχνίδι κυκλοφόρησε σε αυτή την κατάσταση. Ήθελα να δείξω στον κόσμο ένα κατάλληλο παιχνίδι δράσης. Επομένως πιστεύω ότι η Square Enix και η Arzest είναι εταιρείες που δεν νοιάζονται ούτε για τα παιχνίδια τους αλλά ούτε και για τους fans", δήλωσε ο Yuji Naka.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Balan Company

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Square Enix

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    7+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*