Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Yuji Naka συνελήφθη για εμπορικό σκάνδαλο που αφορά το Dragon Quest Tact

*
Ο Yuji Naka, ένας από τους συνδημιουργούς της σειράς Sonic the Hedgehog, συνελήφθη από το Τμήμα Ειδικών Ερευνών της Εισαγγελίας της Περιφέρειας του Τόκιο, κατηγορούμενος για εμπλοκή σε σκάνδαλο σχετικά με πληροφορίες που αφορούν τη Square Enix.

Υποστηρίζεται πως τον Ιαναουάριο του 2020, ο Naka έμαθε ότι η Square Enix, της οποία ήταν τότε υπάλληλος, συνεργαζόταν με την Aiming για την ανάπτυξη του Dragon Quest Tact. Στη συνέχεια φέρεται να αγόρασε περίπου 10.000 μετοχές της Aiming έναντι περίπου 2,8 εκ. γιέν. Αυτό έγινε πριν την ανακοίνωση του τίτλου, καθώς ο Naka ήταν βέβαιος ότι στη συνέχεια θα ανέβαινε η τιμή της μετοχής της εταιρείας.


Για παρόμοιες κατηγορίες συνελήφθησαν ο επίσης πρώην υπάλληλος της Square Enix, Taisuke Sasaki αλλά και ο Fumiaki Suzuki. Οι δυό τους αναφέρεται ότι αγόρασαν 162.000 μετοχές της Aiming έναντι 47,2 εκ. γιέν, πριν την ανακοίνωση του Dragon Quest Tact.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*