Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

OD: O Hideo Kojima συμπεριέλαβε μια κρυφή αναφορά του Silent Hill στο teaser trailer του νέου του τίτλου

*
Ο Hideo Kojima αποκάλυψε το πρώτο teaser trailer για το OD στο πλαίσιο των The Game Awards 2023, στο οποίο είδαμε ορισμένα κοντινά πλάνα στα πρόσωπα των ηθοποιών του. Όπως παρατήρησε το Central Xbox, κατά τη διάρκεια των πλάνων με τον Γερμανό ηθοποιό Udo Kier, ο Kojima πρόσθετε μια πολύ διακριτική αναφορά στη σειρά Silent Hill.

Το Central Xbox δημοσίευσε στο Χ μια σειρά από frames του trailer, στα οποία περιέχονται γράμματα που συλλαβίζουν τη λέξη Atami. Atami ονομάζεται μια ιαπωνική πόλη στη νομαρχία Shizuoka, η οποία στα kanji μεταφράζεται ως 静岡. Αν όμως χωρίσουμε το ένα λογόγραμμα από το άλλο, τότε έχουμε τη φράση silent hill. Στην προκειμένη περίπτωση σίγουρα δεν έχουμε να κάνουμε με σύμπτωση, αν και για την ώρα δεν ξεκαθαρίζεται ο λόγος για τον οποίο υπάρχει η εν λόγω αναφορά στο trailer του OD.

Το 2012 ο Kojima ξεκίνησε την ανάπτυξη ενός νέου Silent Hill μαζί με τον Guillermo del Toro. Η ονομασία του θα ήταν Silent Hills, όμως η ανάπτυξή του ακυρώθηκε μετά το διαζύγιο μεταξύ Kojima και Konami. Οι fans του franchise έμειναν με την απογοήτευση και με το περίφημο demo PT ως μοναδικό δείγμα του τίτλου που δεν έμελλε να ολοκληρωθεί ποτέ.

Μήπως η αναφορά του Silent Hill στο trailer του OD σημαίνει πως πρόκειται για τίτλο που βασίζεται στον κόσμο της σειράς; Ή μήπως ο Kojima θέλησε απλά να δείξει πως δεν ξέχασε ποτέ το horror game δεν κατάφερε να φτιάξει ποτέ;
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*