Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οδυνηρές οι απολύσεις στο Xbox, λέει ο Phil Spencer

*
Μέσω ενός email προς τους υπαλλήλους του Xbox, o Phil Spencer έκανε αναφορά στις απολύσεις προσωπικού που ανακοίνωσε η Microsoft, λέγοντας ότι πρόκειται για μια οδυνηρή επιλογή.

"Ή μια δύσκολη εβδομάδα για τη Microsoft και τις ομάδες μας. Τώρα που έχουν γίνει πολλές από τις συνομιλίες 1:1 αλλά και ομαδικές, θέλω να αφιερώσω λίγο χρόνο για να επαναλάβω το μήνυμα που ακούσατε από τους επικεφαλής σας".


"Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή για την επιχείρησή μας και οι αποφάσεις αυτής της εβδομάδας ήταν επώδυνες επιλογές. Η ομάδα που ηγείται του τμήματος video games έπρεπε να λάβει αποφάσεις που πιστεύαμε ότι μας βοήθησαν για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία των προϊόντων και της επιχείρησής μας, αλλά τα αποτελέσματα αυτών των αποφάσεων σε προσωπικό επίπεδο είναι ήδη πραγματικά. Ξέρω ότι είναι οδυνηρό. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τους συναδέλφους μας καθώς επεξεργάζονται αυτές τις αλλαγές".

Το e-mail συνεχίζει: "Τις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε πολλές ευκαιρίες να συναντηθούμε και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας, συμπεριλαμβανομένου του Monthly Gaming Update την επόμενη εβδομάδα για τις ομάδες που θα παρευρεθούν σε αυτή τη συνάντηση και είμαι σε στενή επαφή με τις ομάδες του ZeniMax για να προσφέρω υποστήριξη ".

"Η ηγετική ομάδα και εγώ δεσμευόμαστε να είμαστε όσο πιο διαφανείς μπορούμε. Το να προχωρήσουμε με ασάφεια είναι πρόκληση, αλλά είμαι βέβαιος ότι μαζί, θα ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη στιγμή".

"Το Xbox έχει μακρά ιστορία επιτυχίας χάρη στη δουλειά που κάνετε στην υπηρεσία των παικτών, των δημιουργών και άλλων. Το έργο σας εκτιμάται τόσο βαθιά και εκτιμάται σε αυτούς τους καιρούς αλλαγών και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής μας δυναμικής".

"Είμαι σίγουρος για το μέλλον μας και περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας, αλλά και συνειδητοποιώ ότι αυτή είναι μια δύσκολη περίοδος και θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα όσα κάνετε".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*