Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ανεξάρτητοι developers θα ρισκάρουν με το PSVR 2, δηλώνει ο Shuhei Yoshida

*
Υψηλόβαθμο στέλεχος του PlayStation υποστηρίζει ότι τα indie games θα έχουν ρόλο κλειδί τη στρατηγική για την προώθηση του PlayStation VR 2. Μιλώντας στο GI Live 2022, ο επικεφαλής του τμήματος Independent Developer Initiative του PlayStation, Shuhei Yoshida αναφέρθηκε στην επερχόμενη συσκευή εικονικής πραγματικότητας και τον τρόπο με τον οποίο θα indie games θα αποτελέσουν μέρος του lineup, όταν λανσαριστεί το επόμενο έτος.

"Υπάρχουν μεγάλα παιχνίδια, όπως το Horizon: Call of the Mountain και το Resident Evil Village και ναι, είναι εκπληκτικά, όμως είναι οι ανεξάρτητες εταιρείες, που στο μυαλό μου, παίρνουν το ρίσκο επειδή θέλουν να δημιουργήσουν παιχνίδια για VR".


"Οι ανεξάρτητες εταιρείες αναμένουν την έκρηξη του VR, όπως ο Mizuguchi-san", με τον Yoshida να αναφέρεται στον Tetsuya Mizuguchi, τον των Rez και Tetris Effect, που τη δεκαετία του '90 είχε συμμετοχή σε VR projects της SEGA.

Ο Yoshida μίλησε επίσης για την αναπτυσσόμενη αγορά του VR και το πως ηγέτες της βιομηχανίας όπως η Meta έχουν δώσει ώθηση στην τεχνολογία.

"Η αγορά του VR είναι μικρή, όμως συνεχίζει να αναπτύσσεται χάρη στη Meta που κάνει εξαιρετική δουλειά με την προώθηση του Quest, οπότε όλο και περισσότερος κόσμος δοκιμάζει το VR για πρώτη φορά, όμως σε σύγκριση με το console gaming, είναι ένα μικρό τμήμα της αγοράς".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*