Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι απολύσεις στο PlayStation χτυπούν τη Media Molecule, δημιουργό του Dreams

*
Το προσωπικό της Media Molecule ενημερώθηκε πως θα υπάρξουν απολύσεις και κοντά στα 20 άτομα θα αποτελέσουν παρελθόν για την ομάδα ανάπτυξης. Το GLHF αναφέρει πως αυτό αντιστοιχεί στο 20% του studio.

Η Media Molecule ιδρύθηκε το 2006 και εξαγοράστηκε από την Sony το 2010. Ένα από τα πιο γνωστά της project είναι το LittleBigPlanet πριν συνεχίσει στην ανάπτυξη του Dreams. Η Sony απενεργοποίησε το live support για το Dreams το Σεπτέμβριο, κάτι που η Media Molecule χαρακτήρισε ως δύσκολη απόφαση και μετέφερε την προσοχή της σε ένα νέο project εντελώς διαφορετικό από το Dreams.

To 2023 είναι γεμάτο με απολύσεις καθώς αρκετά studios έχουν αποδεσμεύσει μεγάλο ποσοστό του προσωπικού της. Ένα από αυτά είναι και η Telltale Games όπου ρεπορτάζ αναφέρουν πως ένα μεγάλο ποσοστό της απολύθηκε. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*