Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι developers του Bleak Faith: Forsaken κατηγορούνται για κλοπή animations από το Elden Ring

*
Οι developers του Bleak Faith: Forsaken απάντησαν στους ισχυρισμούς ότι χρησιμοποίησαν κλεμμένα animations της FromSoftware. Μια σειρά από εικόνες και videos δημοσιεύτηκαν online, συγκρίνοντας animations του Bleak Faith με αντίστοιχα του Elden Ring, τα οποία φαίνεται πως είναι πανομοιότυπα. Όμως η ομάδα ανάπτυξης, Archangel Studios τονίζει πως τα έχουν πάρει από το Epic Marketplace.

Ο χρήστης του Twitter Meowmaritus, ο οποίος δημιούργησε το modding tool, DS Anim Studio για το Dark Souls, μοιράστηκε πλάνα στην πλατφόρμα και δήλωσε: "ΔΕΝ επιδοκιμάζω όσους χρησιμοποιούν το λογισμικό μου, DS Anim Studio για να διευκολύνουν την εξαγωγή animations για να συμπεριληφθούν σε εμπορικά προϊόντα ή να τα πουλήσουν στo Epic Games Store".




Τυχόν animations που δεν έχουν δημιουργηθεί από εμάς προέρχονται από το Epic Marketplace και υπάρχουν εδώ και χρόνια, σε ένα Epic Skeleton. Έχουμε ακούσει αυτό το σχόλιο στο παρελθόν, αλλά μπορείτε να αγοράσετε οι ίδιοι τα animations, αν θέλετε, καθώς είναι δημόσια διαθέσιμα και υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό. Οποιαδήποτε άλλη ερώτηση ή ανησυχία θα πρέπει να συζητηθεί με την ίδια την Epic", είπε η Roia.

Η ομάδα ανάπτυξης πρόσθεσε πως είναι πρόθυμη να προβεί σε εκ νέου επεξεργασία, αν κάτι δεν πηγαίνει καλά με το marketplace. Η Roia εκτιμά ότι περίπου το 10 τοις εκατό των γραφικών του παιχνιδιού προέρχεται από εκεί.

Η Archangel Studios απάντησε και στις επικρίσεις σχετικά με τη χρήση AI art για τις εικόνες των perk, μέσω του παρακάτω tweet.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*