Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι developers του Cities: Skylines II αναγνωρίζουν τα προβλήματα του τίτλου και τη βιαστική κυκλοφορία του DLC

*
Η Colossal Order και η Paradox Interactive ενημέρωσαν σχετικά με τις δυσκολίες που προέκυψαν στην ανάπτυξη του Cities: Skylines II καθώς και στην πρόσφατη κυκλοφορία του DLC με τίτλο Beach Properties.

H CEO της Colossal Order, Mariina Hallikainen δήλωσε στο Paradox Forum πως το DLC θα διατίθεται δωρεάν στο παιχνίδι και θα παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερες επιστροφές χρημάτων, σε όσους το αγόρασαν ξεχωριστά, με επιπλέον περιεχόμενο σε όσους αποκτήσουν την Ultimate Edition.


Η Colossal Order θα συνεχίσει να δημιουργεί νέο περιεχόμενο επί πληρωμή και να βελτιώνει το παιχνίδι με αποτέλεσμα η κυκλοφορία του expansion Bridges and Ports να λανσαριστεί το 2025 και όχι το δεύτερο τρίμηνο του 2024. Η Colossal Order και Paradox Interactive θα πραγματοποιήσουν μια συνάντηση με μια μικρή ομάδα εκπροσώπων από την πλευρά των παικτών για να συζητήσουν το σχέδιο ανάπτυξης του παιχνιδιού. Η κυκλοφορία του παιχνιδιού για κονσόλες είχε προγραμματιστεί για την άνοιξη του 2024 αλλά οι προγραμματιστές θεωρούν πως το υλικό δεν είναι ακόμη έτοιμο. Ωστόσο, ελπίζουν πως θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν το πρώτο build μέχρι τον Οκτώβριο, χωρίς όμως να δεσμεύονται χρονικά.

Το Cities: Skylines II έχει αρκετά προβλήματα στο performance και η ομάδα ανάπτυξης βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*