Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι developers του Horizon Forbidden West: Burning Shores μιλούν για τον σάλο που προκλήθηκε (spoilers)

*
Οι δημιουργοί του Horizon Forbidden West: Burning Shores μίλησαν για τον τρόπο με τον οποίο ολοκληρώνεται το DLC αλλά και το review bombing, που ήταν αποτέλεσμα της απόφασης που πήραν. Μιλάμε για την περιβόητη σκηνή όπου η Aloy έχει τη δυνατότητα να γίνει ρομαντική με τη Seyka και μια από τις επιλογές των παικτών οδηγεί σε ένα φιλί ανάμεσα στις δύο πρωταγωνίστριες.

Μιλώντας στο VGC, ο narrative director Ben McCaw και η lead writer Annie Kitain σημείωσαν ότι εκτιμούν το δημιουργικό feedback, θεωρούν όμως ότι μπορούν πολύ εύκολα να αγνοήσουν τα σχόλια που είναι αδικαιολογήτως αρνητικά.


"Μας αρέσει όταν έχουν εποικοδομητικά σχόλια. Και είμαστε απόλυτα χαρούμενοι όταν λένε ότι δεν τους αρέσει αυτό ή εκείνο, σε σχέση με σχεδόν οποιαδήποτε πτυχή του παιχνιδιού που έχουν πραγματικά σκεφτεί", είπε ο McCaw.

"Αλλά όταν υπάρχει μόνο αυτού του είδους η κραυγαλέα αρνητικότητα, προσωπικά το βρίσκω πολύ εύκολο να διαχωρίσω τον εαυτό μου και να συνειδητοποιήσω ότι αυτή είναι μια νοοτροπία την οποία δεν μπορώ ποτέ να ακολουθήσω πραγματικά".

Όσον αφορά το τέλος, δεν πρόκειται για την περίπτωση που η Aloy είτε να είναι ομοφυλόφιλη είτε στρέιτ. Μάλλον, η τελική επιλογή του Burning Shores είναι περισσότερο μια αντανάκλαση του ταξιδιού της Aloy στο Horizon Zero Dawn και στο Forbidden West.

"[Οι τελικές επιλογές στο Burning Shore] είναι πραγματικά μια συνέχεια ενός θέματος που έχουμε και στα δύο παιχνίδια, σχετικά με το ότι δεν είναι έτοιμη για διάφορους τύπους κοινωνικών επαφών, λόγω της ανατροφής της, αλλά και λόγω των τεράστιων προκλήσεων που αντιμετωπίζει", εξήγησε ο McCaw, πριν πει ότι ένιωθε ότι κάθε επιλογή ήταν έγκυρη.

Η Kitain, εν τω μεταξύ, σημείωσε το γεγονός ότι τα αισθήματα της Aloy για τη Seyka είναι "όλα ακόμα αληθινά", αλλά η επιλογή είτε να δει το ζευγάρι να φιλιέται είτε όχι αφορά περισσότερο το αν ο παίκτης πιστεύει ότι ο Aloy είναι έτοιμη να κάνει αυτό το επόμενο βήμα και να έχει αυτή τη ρομαντική συνάντηση ή αν ο Aloy δεν έχει φτάσει ακόμα εκεί".

"Όπως και να έχει είναι έγκυρο", συμπλήρωσε η Kitain.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Guerrilla Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*