Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι directors του Avowed αναλύουν τους μηχανισμούς του gameplay (video)

Μέσω ενός νέο gameplay video, οι directors του Avowed ρίχνουν ακόμα πιο πολύ φως στον επερχόμενο τίτλο. Ο game director Carrie Patel και ο gameplay director Gabe Paramo μοιράζονται λεπτομέρειες για τους μηχανισμούς του παιχνιδιού και συζητούν τη φιλοσοφία της ομάδας ανάπτυξης. Αρχικά, ο Patel εξηγεί γιατί αισθάνεται πως πρόκειται για ένα τυπικό παιχνίδι της Obsidian.

"Για μένα, έχει να κάνει με την προσέγγισή μας που έχει στο επίκεντρό της τον παίκτη στο παιχνίδι ρόλων", εξηγεί.


"Το μότο του στούντιο μας είναι "Ο κόσμος σου, ο τρόπος σου", και έτσι ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζουμε πραγματικά την επιλογή, τη συνέπεια, και οτιδήποτε άλλο, δίνει απλώς στους παίκτες ευκαιρίες να ορίσουν ποιοι είναι σε αυτόν τον κόσμο, πώς θέλουν να συμπεριφέρονται, τι φαντάζονται και ποιες δοκιμασίες θέλουν να αναλάβουν".

Το video δείχνει επίσης το Shatterscarp, το οποίο είναι η τρίτη περιοχή του παιχνιδιού. Ακόμα, γίνεται συζήτηση για τις μάχες, τον οπλισμό, τον έλεγχο του πλήθους, τους διαλόγους, τους συντρόφους και το elemental damage.

Το Avowed, τοποθετείται στο σύμπαν του Pillars of Eternity και αναμένεται να λανσαριστεί το Φθινόπωρο του 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*