Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι fans στηρίζουν τον συνθέτη Mick Gordon στη διαμάχη του με την id Software

*
Η κοινότητα του Doom άρχισε να ζητά δικαιοσύνη για τον συνθέτη Mick Gordon, με τον τελευταίο να ισχυρίζεται ότι καττηγορήθηκε ψευδώς από τον studio director της id Software σχετικά με την αποτυχία του επίσημου soundtrack του Doom Eternal. Ο Gordon

Ο Γκόρντον έγραψε μια δήλωση 14.000 λέξεων την Τετάρτη, στην οποία είπε ότι "ασκεί το δικαίωμά του να υπερασπιστεί τον εαυτό του" ενάντια σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Reddit το 2020, στην οποία ο επικεφαλής της id Software, Marty Stratton, τον κατηγόρησε για την κακή ποιότητα του soundtrack.


Στην αρχική του δήλωση, ο Stratton υποστήριξε ότι ο Gordon είχε καθυστερήσει το soundtrack και στη συνέχεια το είχε υποβάλει, αναγκάζοντας την id να ζητήσει από τον lead audio designer του τίτλου να συνθέσει τα υπόλοιπα κομμάτια.

Ωστόσο, ο Gordon το διέψευσε τώρα και, μεταξύ πολλών άλλων ισχυρισμών, κατηγόρησε τον Stratton ότι όχι μόνο είπε ψέματα για την κατάσταση, αλλά και ότι του πρόσφερε ένα εξαψήφιο ποσό για να μην μιλήσεις.

Μετά τη δημοσίευση Gordon, οι fans έσπευσαν στο subreddit r/Doom για να εκφράσουν την απογοήτευσή τους για τον τρόπο με τον οποίο φέρεται ότι αντιμετωπίστηκε ο Gordon, απαιτώντας παράλληλα αποζημιώσεις για τον συνθέτη.

Πολλά threads του Reddit στο επάνω μέρος της σελίδας, το καθένα με χιλιάδες θετικές ψήφους, έγραφαν «Justice For Mick».

Ένα άλλο thread με πάνω από 3.000 θετικές ψήφους ζητά να σταλούν στον Gordon τα βραβεία που κέρδισε το Doom για το soundtrack του, βραβεία που ο Gordon ισχυρίζεται ότι έχει δει "μόνο μία φορά" επειδή είναι κλειδωμένοι στο γραφείο της id Software.

O Gordon σημειώνει: "Με προσκάλεσαν να παίξω στα Game Awards, αλλά εκτός από αυτό, η Id Software δεν με κάλεσε ποτέ να πάρω τα βραβεία. Ο Marty κάλεσε τον εαυτό του να πάρει τα βραβεία για λογαριασμό μου".

"Θα σήμαινε πολλά να έχω ένα ενθύμιο από όλη τη σκληρή δουλειά που έκανα για τη σειρά DOOM, αλλά όπως έχει αυτή τη στιγμή, αμφιβάλλω αν θα ξαναδώ αυτά τα βραβεία", συμπλήρωσε.

Ακόμα ένα thread με πάνω από 1.500 θετικές ψήφους απαιτεί από τον Stratton: "Καλύτερα να βγει και να μας πει την αλήθεια. Αυτό που διάβασα σήμερα από τον Mick Gordon είναι τρομακτικά και καλύτερα να βγεις να κάνεις μια δήλωση εξηγώντας την αλήθεια, διαφορετικά εμείς οι fans θα χάσουμε όλη την εμπιστοσύνη σε αυτή την εταιρεία".



Πηγή: VGC 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*