Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι fans του Grand Theft Auto VI πιστεύουν ότι το trailer μιλάει για την ιστορία της Lucia από την ανάποδη φορά (video)

*
Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τη κυκλοφορία του πρώτου trailer για το Grand Theft Auto VI και οι fans προσπαθούν μανιωδώς να βρουν οποιαδήποτε πληροφορία για το επερχόμενο παιγνίδι. Στο GTA 6 subreddit, αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν πως το trailer μιλάει για την ιστορία της πρωταγωνίστριας με την ανάποδη φορά - από το τέλος προς την αρχή, ανεβάζοντας ένα αντίστοιχο video.

Περιληπτικά, το σενάριο που έχουν δημιουργήσει οι παραπάνω χρήστες είναι πως το ζευγάρι των πρωταγωνιστών πραγματοποιούν μια ληστεία, προσπαθούν να αποδράσουν ωστόσο τους πιάνει η αστυνομία, με την Lucia να λέει πως η κακή τύχη την οδήγησε στις φυλακές. Για αυτό και βλέπουμε την Lucia να φοράει την πορτοκαλί στολή κατά την διάρκεια του trailer.

Διαβάστε εδώ τα πάντα για το GTA 6


Ένας άλλος χρήστης στα σχόλια αναφέρει πως το trailer θα μπορούσε να είναι ο πρόλογος του GTA 6. Σύμφωνα με την θεωρία του, η Lucia κάνει διάφορες παρανομίες, πηγαίνει στην φυλακή, αφήνεται ελεύθερη και από εκεί θα ξεκινήσει η ιστορία του παιχνιδιού.


Όπως και να έχει, θα πρέπει να περιμένουμε έως το 2025 για να ξέρουμε στα σίγουρα.

The trailer tells Lucia's story in reverse!
byu/Hurdenn inGTA6
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*